HVORDAN ARBEJDER VI?

Vi tror på, at alt er muligt, og vi kaster vores energi og karisma ind i at skabe fantastiske resultater for unge og alle dem, der arbejder med at skabe de bedste vilkår for unge i hverdagen.

Vi arbejder sundhedspædagogisk med mental sundhed. Det betyder, at vi arbejder didaktisk reflekteret indenfor sundhedsområdet og har udviklet en række programmer og metoder, der har til formål at skabe  læring og refleksion hos de unge om egen og deres venners mentale sundhed. Vi tager udgangspunkt i resultater fra forskning, evidensbaserede metoder og en række forskellige teoretiske tilgange. Vi twister desuden alt dette, så det bliver Young-M!nds style –  levende, meningsfyldt, udfordrende og ikke mindst sjovt for alle parter.

Det, vi laver, er desuden fyldt med praksisnære øvelser og konkrete værktøjer, som kan anvendes med det samme. Vi træner hjernen og kroppen og sikrer en levende og varierende formidling.

For os i Young-M!nds er det også mindst ligeså vigtigt, at vi skaber sammen med de unge. Her tænker vi ikke blot på læring og refleksion men også på konkrete produkter. De unge er eksperter på deres eget liv og har ideer, drømme og visioner, som vi ikke engang kan forestille os. Vi sætter rammerne for at alt dette kommer i spil – både til gavn for de unge, deres mentale sundhed og for os samt resten af verden. Her trækker vi på tænkning fra foretagsomhedspædagogikken og en række entreprenørielle metodikker.

VI TILBYDER

Young-Education

Efteruddannelse for ungeaktører Read More

Young-Learners

Mental sundhed på skoleskemaet Read More

Young-Coorporation

Opbygning af netværk blandt ungeaktører Read More

Young-Creators

Unge skaber og styrker troen på egne kompetencer og muligheder Read More

Young-Sharing

Vidensdeling om mental sundhed for unge Read More

Young-Tools

Digitale værktøjer Read More

BAG OM Young-Minds

LIV GRO JENSEN Passion - Vanebryder - Rød tråd   Alt kan ske, når vi arbejder med unge. Elsker det. Vores arbejde gør en forskel. I første omgang i det små men tror på, at det også sætter gang i noget større